بر روی خطای صادر شده کلیک نموده و درخواست مجوز ثبت نمائید. درخواست به کارشناس آموزشی گروه ارجاع شده و پس از تأیید توسط کارشناس میتوانید درس را ثبت نمائید.
دانشجو در زمان انتخاب واحد با استفاده از گزارش شماره ۸۸ و پس از آن از گزارش ۷۸ میتواند برنامه کلاسی خود را مشاهده نماید و پس از پایان ترمیم(طبق زمان مشخص شده در تقویم تفصیلی) لازم است از گزارش ۵۱۵ از ثبت نهایی دروس خود اطمینان حاصل نماید.
دانشجو در زمان انتخاب واحد موظف به ثبت نام و انتخاب واحد است. در صورتیکه در زمانهای مقرر شده اقدام به انتخاب واحد ننماید، دانشجو منصرف از تحصیل محسوب میگردد و اجازه ادامه تحصیل نخواهد داشت.
حداقل واحد قابل اخذ در هر ترم ۱۲ واحد و حداکثر ۲۰ واحد میباشد.
طبق شیوه نامه، دانشجوی روزانه تنها یک بار دیگر در صورت عدم کسب نمره قبولی یا حذف اضطراری می تواند از امکانات اخذ درس رایگان استفاده نماید لذا حذف اضطراری نیز معادل یک بار اخذ رایگان محاسبه می شود و از تعداد دفعات اخذ درس به صورت رایگان کاسته خواهد شد.
دانشجوی کارشناسی می تواند در طول ترم ۱ درس و درکل تحصیل حداکثر ۳ درس را حذف اضطراری نماید.
خیر. تنها یک درس از دروس نظری، در حذف اضطراری قابل حذف میباشد.
اگر معدل نمرات دروس دانشجو در یک ترم زیر ۱۲ باشد، دانشجو در آن ترم مشروط میشود.
دانشجوی مشروط، تنها میتواند در نیمسال بعدی ۱۴ واحد درسی اخذ نماید، به غیر از آخرین نیمسال تحصیلی، که چنین محدودیتی وجود ندارد.
در صورتی که دانشجو در دوره کارشناسی پیوسته حداقل ۶۸ واحد درسی(شامل حداکثر ۱۰ واحد دروس عمومی و مابقی از دروس دیگر) را با نمره قبولی گذرانده باشد و میانگین کل واحدهای اخذ شده ۱۲ و بالاتر باشد، با موافقت دانشگاه و درخواست کتبی دانشجو میتواند مدرک کاردانی همان رشته را اخذ نماید.
حداقل نمره قبولی دروس: ۱۰
دانشجو موظف است در امتحانات پایان ترم شرکت نماید و عدم حضور دانشجو منجر به ثبت غیبت امتحانی و منظور شدن نمره صفر درآن درس میگردد.
دانشجو پس از ثبت اولیه نمره درس توسط استاد مربوطه و حداکثر تا ۷۲ ساعت پس از ثبت نمره، میتواند نسبت به ثبت اعتراض خود در سامانه گلستان اقدام نماید.
دانشجو معمولاً قبل از شروع امتحانات پایان ترم، ملزم به تکمیل سؤالات ارزشیابی میباشد. زمانی که دانشجو در زمان مقرر طبق تقویم آموزشی نسبت به تکمیل سؤالات ارزشیابی اقدام ننماید، محدودیتهایی در امکانات سامانه گلستان او ایجاد میشود. یکی از آنها عدم مشاهده نمرات دروس خود میباشد.
دانشجو می تواند با استفاده از گزارش شماره ۴۲۸ زمان و ساعت امتحانات دروس ترم خود را مشاهده و پرینت تهیه نماید.
پس از ورود نمره توسط استاد و قفل نهایی پس از ۷۲ ساعت، نمرات تثبیت و در کارنامه دانشجو قابل مشاهده است
دانشجویان نوبت دوم (شبانه)، پردیس و مجازی پس از پذیرش در دانشگاه اصفهان، با پرداخت مبلغی در هر نیمسال امکان ثبتنام و تحصیل در دانشگاه را مییابند که به آن مبلغ شهریه میگویند. شهریه به دو صورت ثابت و متغیر از دانشجویان اخذ میشود.شهریه ثابت مبلغی ثابت است که در ازای هر نیمسال تحصیلی از دانشجو اخذ میگردد و شهریه متغیر براساس تعداد واحد درسی و نوع درس انتخابی (عملی، نظری) محاسبه شده و پرداخت میگردد.
دانشجوی نوورود لازم است به سامانه گلستان مراجعه و از طریق سربرگ پیشخوان خدمت درخواست مدارک تحصیلی، درخواست خود را ثبت نماید. در این درخواست میتواند نوع دریافت کارت دانشجویی را حضوری و یا پستی انتخاب نماید. این درخواست پس از بررسی مدارک فیزیکی دانشجو از طرف اداره پذیرش به کارشناس صدور کارت دانشجویی ارجاع شده و دانشجو بر حسب نوع درخواست کارت دانشجویی خود را دریافت می نماید.
دانشجو باید با مراجعه به سامانه گلستان، از طریق پیشخوان خدمت، منوی کارت دانشجویی درخواست کارت المثنی دهد و پس از تأیید مراحل فرآیند کارت دانشجویی،در یک روز مشخص که توسط اداره خدمات رایانهای مشخص میشود، از ساعت ۸ الی ۱۲ به کارشناس صدور کارت مراجعه نماید.
باتوجه به آئیننامهی آموزشی،ثبت نام نکردن دانشجو در هر نیمسال تحصیلی انصراف از تحصیل محسوب شده و دانشجو ملزم به انجام تسویه حساب با دانشگاه میباشد.